Over Esteon

De 5.000.000ste match is gemaakt tussen huurwoning en woningzoekende!

Deze maand viert Esteon zijn vijfjarig bestaan. Het kan bijna geen toeval zijn maar sinds een aantal uur zit er ook een 5 in het aantal matches dat gemaakt is op het online huurplatform. Zojuist is namelijk de 5.000.000ste match gemaakt tussen woningzoekende en huurwoning!

“Zoveel! Maar wat is een match?”
Een woningzoekende vult zijn of haar woonwensen in op de website van Esteon. Komen deze woonwensen overeen met een huurwoning én voldoet de woningzoekende aan de eisen van de verhuurder (zoals de inkomenseis)? Dan ontvangt deze persoon een match. “De een ontvangt er 60 per maand, de ander 2 of 3. Dit ligt in de meeste gevallen aan wat er beschikbaar komt en hoe realistisch het zoekprofiel is.” Benieuwd wat jouw kans is op een huurwoning? Doe de gratis check via de website.

Sterke groei
In augustus 2017 vierde Esteon nog zijn 2.000.000ste match.  Nu Esteon ook in Duitsland actief is groeit het aantal matches met duizenden per dag. Dit is ook terug te zien in het aantal gebruikers van de dienst. Met ruim 300.000 gebruikers in Nederland, België en Duitsland behoort Esteon tot de grootste woningwebsites van Nederland.