Blog

6 redenen waarom Esteon géén aanbodsite is

Het is even wennen: géén aanbodsite als etalage van alle huurwoningen. Toch is dit de toekomst volgens Gijs-Jan Witkamp, oprichter van Esteon. Wat zijn de voornaamste redenen waarom Esteon géén aanbodsite is?

 

1Aantrekkelijke huurwoningen vaak niet op aanbodsites

Een verhuurder wordt platgebeld als hij een aantrekkelijke huurwoning plaatst op een aanbodsite. Twee dagen is hij onbereikbaar vanwege de binnenstromende bezichtigingsverzoeken. Bij Esteon gebeurt dat niet. De huurwoning blijft afgeschermd en het systeem selecteert misschien jou wel als je voldoet aan de eisen en wensen van de verhuurder. Kortom: steeds meer verhuurders plaatsen (zeer) aantrekkelijke huurwoningen exclusief op Esteon.com waar jij van kunt profiteren!

2Je komt soms niet in aanmerking voor de woning

De huurwoningen die je wél wilt zien, zorgen voor het gevoel waar je vaak al langer naar op zoek bent: enthousiasme! Je reageert op de woning en wat ontdek je..? Je komt er niet voor in aanmerking. Door een inkomenseis of omdat de woning niet beschikbaar is voor delende huurders of studenten. Helaas… Bij Esteon weet je direct of je al dan niet in aanmerking komt voor de woning en krijgt direct een terugkoppeling. Tip: vul je woonprofiel zo realistisch mogelijk in om teleurstellingen te voorkomen.

3Waarom zoeken in je kostbare tijd?

Oké, er zijn uitzonderingen. Maar heb je niets beters te doen dan dag en nacht zoeken op aanbodsites? Wij denken van wel. De werkwijze van Esteon bespaart je tijd én je maakt direct gebruik van een groot verhuurdersnetwerk. Zodra er een match met een huurwoning is gevonden, ontvang je een bericht. Zo simpel is het!

4Heeft een aanbodsite jou ooit terugkoppeling gegeven over je slagingskans op een huurwoning?

Het heeft natuurlijk geen zin om eindeloos te zoeken naar een woning als je weet dat je woonwensen niet realistisch zijn in een stad. Een aanbodsite geeft geen terugkoppeling over je slagingskans en daarom weet je ook niet waar je aan toe bent. Bij Esteon ontvang je, na het invullen van je woonwensen, direct een persoonlijk advies! Wel zo makkelijk.

5De meeste woningen zullen niet meer beschikbaar zijn

Esteon vindt in de meeste gevallen binnen 48 uur kandidaten voor huurwoningen die aangeboden worden op Esteon.com. Als wij alle huurwoningen van ons platform zouden tonen, dan is de kans groot (door de snelle omlooptijd) dat de woning niet meer beschikbaar is. Je zult een verkeerd beeld krijgen van het huidige beschikbare huuraanbod. Vandaar dat een aanbodsite niet zinvol is!*

6Een aanbodsite is onpersoonlijk

Een aanbodsite biedt je geen persoonlijke dienst. Sterker nog: je ‘zoekt’ het maar uit. Bij Esteon sta jij als woningzoekende centraal. Op basis van je persoonlijke woonwensen worden er huurwoningen geselecteerd die vrijkomen op de markt. Ontvang je een match maar is het net geen match? Geen probleem. Wijs de woning af en geef aan waarom je geen interesse hebt. Het systeem leert van je terugkoppeling en zal in de toekomst betere matches sturen.

Heb je Esteon nog geen opdracht gegeven om voor je een huurwoning te zoeken? Word vandaag nog member en profiteer van alle voordelen.

 

Zoekopdracht plaatsen!

 

*Op onze facebookpagina’s wordt een klein gedeelte van het aanbod geplaatst. Door de snelle omlooptijd kan het zijn dat deze woning niet meer beschikbaar is. Wees gerust, er worden vaker vergelijkbare appartementen aangeboden op Esteon. Het is daarom raadzaam om een woonprofiel aan te maken. Wij zoeken dan voor jou de ideale huurwoning!