Video

Alles over de zoekservice Esteon

Meer? Abonneer je op dit kanaal: https://bit.ly/2PXEOg3
Zoek je een woning? Wij helpen je hier: https://bit.ly/2Ofw2Fk

Alles over de zoekservice Esteon

Intro

Hoe werkt Esteon nou precies? Waar komt het aanbod vandaan? Wat kost de zoekservice? Wat is de 90 dagen matchgarantie? Allemaal vragen die vaak gesteld worden en ik geef je in dit filmpje antwoord.

V: Wat doen we nou precies?

A: Veel aanbodsites gooien duizenden, miljoenen woningen, op hun site en zeggen: ‘zoek het maar even lekker zelf uit’. Bij Esteon draaien we het om. Want wij zoeken vanuit jouw woonwensen naar beschikbaar aanbod in een stad, dus jij, de woningzoekende, staat bij ons centraal.

Esteon is een zoekservice voor 90 of 180 dagen, waar we al het beschikbare aanbod in een stad in de gaten houden. Maar wat als Esteon wat vindt? Dan stellen wij jou daarvan direct op de hoogte. We zijn natuurlijk wel afhankelijk van wat er vrijkomt in jouw stad en we bouwen helaas niets bij, ook al zouden we dat heel graag willen.

V: Welk aanbod houden wij voor jou in de gaten?

A: Eigenlijk alles binnen de vrije huursector. We werken samen met veel professionele partijen en particulieren en hebben dagelijks, of wekelijks contact.

V: Wat is de matchgarantie?

A: We willen je natuurlijk heel graag helpen, maar vinden we binnen 90 dagen een enkele match met een woning? Dan ontvang je het bedrag gewoon terug. Heb je nu maar één match ontvangen? Maak je niet druk. We kijken hier in alle redelijkheid naar.

V: Wat kost het nou?

A: Dit is lastig te zeggen omdat de prijs vaak veranderd. Het kost ongeveer een tientje per maand, maar kijk voor de exacte kosten op onze website. Je betaalt eenmalig voor 90 óf 180 dagen en er wordt nooit automatisch afgeschreven.

V: Kan ik ook meer persoonlijke begeleiding krijgen?

A: Ja, Esteon heeft personal advisers klaarstaan. Je betaalt daar wel iets meer voor maar dit is inclusief telefonisch intakegesprek, dagelijkse hulp en monitorgesprekken.

—–

Meer? Abonneer je op dit kanaal: https://bit.ly/2PXEOg3
Zoek je een woning? Wij helpen je hier: https://bit.ly/2Ofw2Fk