Over Esteon

De Nationale Hospiteerweken 2016 zijn weer van start! – Kamers te huur in studentenhuizen

Van 1 juni tot en met 1 oktober 2016 zijn de Hospiteerweken bij Esteon. Ben jij op zoek naar een gezellige huisgenoot? Óf ben je op zoek naar een studentenkamer? Dit is dé kans om met elkaar in contact te komen voor een hospiteeravond. Al 500+ studentenhuizen in de 19 grootste studentensteden doen mee aan de NHW2016! Meld je aan!

NHW2016 voor studentenhuizen
Het is niet makkelijk om een leuke nieuwe huisgenoot te vinden! Tijdens de Nationale Hospiteerdweken 2016 schrijven duizenden (nieuwe) studenten zich in. Het grote voordeel? Jij omschrijft binnen 2 minuten je perfecte huisgenoot. Wij sturen jou binnen 24 uur een paar matchende profielen door voor een hospiteeravond. Simpeler kan niet toch? Meld je studentenhuis nu aan!

NHW2016 voor kamerzoekende studenten
Genoeg van je ouders en wil je (eindelijk) op kamers? Of op zoek naar een nieuw avontuur in een studentenhuis? Al meer dan 500 studentenhuizen doen mee en zijn op zoek naar jou! Hoe werkt het? Heel simpel! Je laat je woonwensen achter en Esteon (initiatiefnemer NHW2016) stuurt je een berichtje als er een leuk studentenhuis is gevonden dat matcht met jouw wensen. In Tinder style kun je reageren op de match dus: ‘like’ of ‘dislike’ er op los! Kosten? Het is gratis. Voor een tientje per maand kun je als member onbeperkt reageren, vergroot je de kans op een kamer en en sta je vooraan in de rij. Meld je nu aan!

De Nationale Hospiteerweken lopen van 1 juni t/m 1 oktober 2016. Meer informatie vind je op www.hospiteren.nl.