Over Esteon

Esteon is genomineerd voor de Rising Star Award

Amstelveen, 11 september 2017 – Esteon is genomineerd voor de Rising Star Award 2017. De Rising Star verkiezing is een onderdeel van de Deloitte Technology Fast 50 en is speciaal in het leven geroepen voor technologiebedrijven jonger dan vijf jaar. De genomineerde organisaties gaan op 12 oktober in Utrecht de uitdaging aan en strijden dan door middel van elevator pitches om de titel Rising Star 2017 of de Most Disruptive Innovator.

“Wij zijn aangenaam verrast dat we genomineerd zijn voor de Rising Star Award 2017. Deze nominatie is een erkenning voor onze activiteiten. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en blijven groeien.”

Over Esteon 

Esteon is een software ontwikkelingsbureau dat een internationaal online huurplatform heeft ontwikkeld: een marktplaats voor huurwoningen en (studenten)kamers. Het platform ondersteunt woningzoekenden in hun zoektocht naar een nieuwe woonruimte. Daarbij wordt de zoek-activiteiten van woningzoekenden gevolgd en automatisch gekoppeld aan vastgoedobjecten o.b.v. persoonlijke wensen, zoek- en substitutiegedrag.

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast50: “De deelnemende Rising Star-bedrijven laten een diversiteit aan proposities en verdienmodellen zien. De kwaliteit van deelnemers is hoog en een aantal heeft in deze beginfase al een indrukwekkende omzet. We verwachten dan ook dat zij kunnen doorgroeien naar de Fast 50, waarvoor bedrijven worden genomineerd op basis van procentuele omzetgroei.”

Over de Rising Star Award

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 – 2016). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast 50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De Fast 50-genomineerden werden op maandag 4 september bekendgemaakt. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

De 10 genomineerden:

Company Name Plaats CEO
BoTemp Oosterhout Saskia van Bohemen
Camptoo Den Haag Martijn Peeters
Channable Utrecht Rob van Nuenen
Convious Amsterdam Camiel Kraan
Esteon Amstelveen Gijs-Jan Witkamp
Impraise Amsterdam Bas Kohnke
Inner Circle Amsterdam David Vermeulen
InnoValor Enschede Maarten Wegdam
Recruitz.io Amsterdam Lars Wetemans
srprs.me Amsterdam Raymond Klompsma