Over Esteon

Esteon oprichter winnaar New Talent Award 2014

WinnaarNewTalent2014Veel makelaars hebben zich met volle overtuiging ingezet, om in een van de vijf categorieën van de Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing de bijbehorende, felbegeerde titel in de wacht te slepen. De stemmen en beoordelingen zijn geteld en gewogen: de uitslag is bekend.

 

De winnaars zijn:

In de categorie Marketing

De makelaar met volgens de jury de meest innovatieve en succesvolle marketingacties is:

* Makelaarsland met de Woningreview

In de categorie New Talent

Het aanstormend talent binnen de makelaardij op basis van resultaat, creativiteit en werkopvatting is:

* Gijs-Jan Witkamp van Esteon.com

In de categorie Nieuwbouw

De makelaar die volgens projectontwikkelaars, bouwbedrijven, corporaties en de juryleden dit specialisme het best beheerst is:

* Ooms Makelaars

In de categorie Aankoopmakelaar

Door consumenten en relaties is de volgende makelaar geselecteerd als beste aankoopmakelaar:

* De Onderhandelmakelaar

De Nationale Klantwaarde Award

De makelaar die volgens consumenten en relaties de meeste kwaliteit levert is:

* Steef! Makelaars.

 

Voor de makelaars die per regio de Klantwaarde Award in de wacht wisten te slepen, verwijzen wij u naar vastgoedactueel.nl.

 

De uitreiking

De awards werden dit jaar op 26 november uitgereikt in een vol en uitverkocht Orpheus in Apeldoorn. Genomineerden, geïnteresseerden, juryleden, partners en zakelijke relaties waren bij dit evenement aanwezig. Naast de bekendmaking van de winnaars, betraden interessante sprekers als Peter Boelhouwer (hoogleraar housing systems) en Paul Smit (cabaretier/filosoof) het podium en was er ruime mogelijkheid te netwerken met prominenten uit het vak.

De uitslag en ander nieuws omtrent de uitreiking is te volgen op Twitter via @VastgoedActueel en #WMvhJ.

 

De verkiezing

De Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing is dit jaar voor de derde keer georganiseerd. De verkiezing is een onafhankelijk, overkoepelend initiatief voor makelaars die zich in de huidige moeilijke markt positief weten te onderscheiden. Het doel van de awards is om succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven ter inspiratie voor alle Nederlandse woningmakelaars.