Over Esteon

Like of dislike: in 2 klikken naar je nieuwe huurwoning of kamer


Esteon ontwikkelde een jaar geleden het nieuwe ‘vinden van huurwoningen’. Inmiddels is Esteon niet meer weg te denken van de Nederlandse huurwoningmarkt. Vandaag bereiken we een volgende mijlpaal: de nieuwe website met nieuwe functionaliteiten voor een beter gebruikersgemak. En! We hebben het huuraanbod uitgebreid met (studenten)kamers en expat rentals.

 

promo-14

Like of Dislike huurwoningen en kamers.

De woningzoekende heeft de regie in handen. Binnen een paar minuten geeft hij of zij de opdracht om een huurwoning of kamer te zoeken. Is er een match? Dan krijgt de woningzoekende een melding met twee opties: ‘Like’ of ‘Dislike’ de woonruimte. Wanneer de woning geliked wordt dan stuurt Esteon de contactgegevens door naar de verhuurder.  Word de woning gedisliked? Dan gaat Esteon met de feedback van de woningzoekende direct verder met de zoektocht.

 

Een nieuwe mobiele ervaring.

Via een paar duimbewegingen coördineert de bezoeker de zoektocht naar zijn of haar ideale huurwoning of kamer.  Met het nieuwe design is het aanmaken van een woonprofiel of het reageren op woningmatches simpeler dan ooit.

 

Nieuw! Kamers, expat rentals en seniorenwoningen.

Esteon heeft een van de grootste verhuurdernetwerken op de Nederlandse huurwoningmarkt. Sinds vandaag is dit netwerk verder uitgebreid met (studenten)kamers, expat rentals en seniorenwoningen. Iedere woningzoekende verdient namelijk de beste service. Voor elke realistische wens een match.

 

Beter, sneller en doeltreffender.

Het succesvolle matching algoritme is op alle fronten verbeterd met als doel: een nog betere service en gebruikerservaring. Helaas kan Esteon de kwaliteit van het bestaande woningaanbod niet verbeteren. De kwaliteit van de matches die een woningzoekende ontvangt wél. Ook leert het systeem van keuzes die de woningzoekende maakt om in de toekomst nog betere matches voor te kunnen stellen.

 

De voordeur staat nog verder open.

Met de komst van de nieuwe website wilt Esteon nóg beter bereikbaar zijn voor de woningzoekende en verhuurder. Zijn er vragen of opmerkingen? Met een paar klikken heeft de bezoeker een antwoord. De telefonische support staat tevens klaar om iedereen te woord te staan.

 

Naar nieuwe website!