Over Esteon

Online platform voor huurwoningen Esteon breidt uit naar België

Antwerpen, 3 maart 2016 – Esteon is dit jaar met een vliegende start begonnen. De ‘Tinder voor huurwoningen’ breidt uit naar België. Esteon is sinds vandaag voor woningzoekenden beschikbaar op de Belgische huurwoningmarkten: Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Turnhout.

Esteon.be
In 2014 introduceerde Esteon in Nederland het nieuwe slimme vinden van huurwoningen zonder eindeloos te zoeken. Na het succes in Nederland is de dienst sinds maart 2016 ook beschikbaar in de vijf Belgische steden: Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Turnhout. Via een intelligent en zelf-lerend online platform luistert Esteon naar iedere klant. Wat zijn zijn of haar individuele woonwensen? Esteon analyseert het zoekgedrag en zorgt dat de woningzoekenden een huurwoning of kamer vinden die aan hun persoonlijke eisen voldoet. Ook voor verhuurders van woonruimte biedt het systeem gebruiksgemak en gerichte matches met potentiële huurders. Via een paar klikken kunnen verhuurders een zoekertje plaatsen.

Liken of disliken
De website www.esteon.be heeft een gebruiksvriendelijke zoekfunctie die huurwoningen en kamers binnen enkele minuten matcht aan de woonwensen. Via een matchalgoritme voor de Belgische huurwoningmarkt vindt Esteon de ideale huurwoning bij de wensen van de klant. 
De matches stuurt Esteon direct naar de woningzoekende, die deze woning vervolgens kan liken of disliken. Bij een like stuurt Esteon de contactgegevens van de verhuurder door. Bij een dislike kan de woningzoekende aangeven waarom de woning niet voldoet. Esteon neemt deze feedback mee in de verdere zoektocht naar de ideale huurwoning of kamer. Zo kan het huurwoningenplatform in het vervolg nog gerichtere, persoonlijkere matches maken.

 

Naar de website!