Vacatures

Stageprogramma 2017 – Kom stage lopen bij Esteon

Op zoek naar een uitdagende meeloop- of afstudeerstage vanaf september? Sinds 2013 is het Esteon stageprogramma er voor talentvolle studenten die verantwoordelijkheid willen nemen over uitdagende projecten binnen de tech startup Esteon. Een programma waar talentontwikkeling centraal staat en waarbij professionele begeleiding gegarandeerd is. Ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving dat bruist van innovatie? Meld je dan aan voor het Esteon stageprogramma 2017! Lees hieronder ook wat andere studenten vinden van het stageprogramma. 

Niveaus
HBO of Universitair

Startdata
2017: zomerstage (vanaf 15 juni),  1 september, 15 november

Programmaduur
10 weken of 20 weken

Stage richtingen
– Marketing & communicatie
– Customer service
– Research & publishing
– Front-end development
– Operations

Stageprogramma en trainingen
– Tweedaagse training bij aanvang: Introductie Esteon
– Je ondersteunt de afdeling 2 – 3 dagen in de dagelijkse bedrijfsvoering
– 1 individueel project (10- of 20-weken) óf afstudeerproject
– 6 dagprojecten
– Interne trainingen

Doel
Het doel is om de student klaar te stomen voor het bedrijfsleven. De student neemt tijdens de stage de rol aan als professional en doet tijdens de stage ruime praktijkervaring op.

Stagevergoeding: Ja

Interesse in het stageprogramma? Stuur je CV naar [email protected] of bel 085-8883818 voor meer informatie.

Wat zeggen oud stagiairs? 

olivier
MARKETING – Dit zegt olivier: “Bij Esteon zit je dan op de goeie plek! De afgelopen 3 maanden heb ik ongelofelijk veel geleerd en heb ik met plezier mijn stage afgerond. Bij Esteon kreeg ik als stagiair al meteen veel verantwoordelijkheid. De werkzaamheden waren erg verschillend op de marketingafdeling. Van het bedenken van marketingconcepten tot aan het volledige uitwerken hiervan. Dankzij Esteon weet ik nu welke kant ik later op wil. Het bruist hier vol creativiteit, ook omdat elke medewerker mee denkt over nieuwe marketingconcepten. Door de informele sfeer en open cultuur voelde ik me gelijk thuis. Als je met plezier in de ochtend naar je stage gaat, dan weet je dat je op de goede plek zit.”  
bernd
MARKETING – Dit zegt Bernd: “De keuze om mijn tienweekse stage bij Esteon te lopen is een goede keuze geweest. Esteon is een jong, creatief en flexibel bedrijf, waar je als stagiair een hoop eigen verantwoordelijkheid krijgt. De mate van persoonlijke begeleiding is groot en ze doen dit op een leuke en professionele wijze. De projecten die ik heb mogen doen waren naast leerzaam leuk en ik kon er een hoop creativiteit in kwijt, daarnaast sluit de inrichting van het stagetraject naadloos aan op de eisen vanuit mijn studie. Ik was voordat ik begon met mijn stage geïnteresseerd in het gebruik van Photoshop, Illustrator en InDesign en bij Esteon heb ik hier veel gebruik van kunnen maken. De werknemers van Esteon zijn ontzettend vriendelijk en relaxed, persoonlijk contact en humor wordt gewaardeerd en aangemoedigd. Esteon is een aanrader voor iedereen die een stage zoekt die leerzaamheid en plezier combineert.”  
roger
MARKETING – Dit zegt Roger: “Als student Media, informatie & communicatie moest ik een 10-weekse stage gaan lopen.  In eerste instantie verwachtte ik niet veel van een 10-weekse stage, omdat dit in mijn ogen een te korte periode was. Het tegendeel bleek waar. Na de kennismaking met Esteon werd mij duidelijk dat zij een sterk stagetraject hadden. Ik heb 10 weken stage gelopen op de marketingafdeling en daar enorm veel geleerd! Tien weken lang heb ik meegeholpen met de dagelijkse marketingactiviteiten, moest ik samen met het marketingteam dagprojecten uitvoeren en had ik een persoonlijk project. Iets waar medestudenten bij andere stageplaatsen alleen maar van konden dromen.”  
danitsja
COMMUNICATIE – Dit zegt Danitsja: “Stage lopen bij Esteon heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb vaker stage moeten lopen in het kader van mijn opleiding, HBO Business Management, maar nog nooit ging het zo soepel. Je komt terecht in een prettige omgeving, er hangt een ontspannen sfeer waardoor je je snel op je plek voelt. Daarnaast word je door je collega’s meegenomen in het dagelijkse werk.
Ik heb tijdens de gehele periode geen enkel moment het gevoel gehad dat ik ‘maar een stagiaire’ was. Ik was een onderdeel van Esteon en kon mijn werkzaamheden zelfstandig uitvoeren, uiteraard kon ik bij iedereen terecht als ik vragen had. Voor mij werkte dit enorm motiverend, je draait echt mee en als onderdeel van Esteon werk je aan gemeenschappelijke doel; het helpen bij de groei van Esteon. Ik heb voornamelijk geleerd hoe snel een jong bedrijf moet reageren op veranderingen. Iets wat in mijn vakgebied erg belangrijk is, maar wat je als stagiaire vaak niet meemaakt. Dat maakte het zo leuk bij Esteon, je kan jezelf ontwikkelen en daarnaast meewerken aan het grotere doel.”  

Interesse in het stageprogramma? Stuur je CV naar [email protected] of bel 085-8883818 voor meer informatie.